+ mer
HAS

Dette er årets bil

Årets bil i Europa ble mandag ettermiddag offentliggjort i Genève.

er kåret til Årets bil i Europa 2016. Det ble klart i Genève mandag ettermiddag, dagen før pressedagene åpner på årets store bilmesse.Nye Astra gikk av med seieren med 309 poeng, foran Volvo XC90 med 294 og Mazda MX5 med 202.- Tilbakemeldingene vi har fått av kunder, forhandlere og presse i Norge viser at vi har gjort mye riktig i introduksjonen av nye Opel Astra. Gjennom å gjøre utstyr du tidligere bare har fått i langt dyrere biler, tilgjengelig for folk flest, viser vi tydelig hvorfor vi sier «Mer Opel – mer premium», sier administrerende direktør i Opel Norge, Bernt G. Jessen.Opprinnelig var det 29 modeller som kjempet om den gjeve tittelen, med syv modeller i finaleheatet.58 journalister fra 22 europeiske land stemte frem sine favorittbiler.I fjor var det VW Passat som vant foran Citroën C4 Cactus og Mercedes C-klasse.Hegnar.no vil være til stede på messen og gi deg nyheter og bilder.
De syv finalistene var:
Motor