+ mer

Tivoli suser inn i populært marked

SsangYong Tivoli som tilbyr firhjulstrekk på budsjett ble lansert i Norge denne uken.

Bare i løpet av den korte tiden Hegnar.no var innom for å se på SsangYongs alternativ til Nissan Juke og Suzuki Vitara, var det flere andre som kom innom for å titte på nykommeren under torsdagens førlansering hos Autoco i Bærum.– Vi er veldig fornøyde og stolte. Tivoli har alle forutsetninger til å bli en favoritt i kompakt-SUV-markedet, sier daglig leder i SsangYong Norge, Heidi Bergseng, i en pressemelding.
Produsenten er ivrig på å markedsføre grillen i sort pianolakk, Led-kjørelys og xenon, lavprofils takrail og flere andre ytre designelementer. Alt i alt er Tivoli en behagelig balansert kompakt-SUV, men uten noen større wow-faktor.Den virkelig hyggelige overraskelsen kommer når du åpner døren. Dashbordet er helt ok og ser stabilt og greit nok ut. Skinnsetene er derimot rett og slett lekre, og drar opp helhetsinntrykket betraktelig. De har alle komfortfunksjoner du venter deg, og i tillegg kan du få ventilert førersete som tilvalgBilens design og terreng-egenskaper er utviklet for å tilby fordelene med en SUV, samtidig har Tivolig komfort og bekvemmelighet som i en vanlig kupé.
Både Tivoli Premium og Tivoli Premium Sport er utstyrt med en 1,6 l euro 6 dieselmotor med 115hk og 300Nm ved 1500-2500 omdreininger.Sport, som har utsalgspris fra 339.900 kroner tilbyr to-farget design samt en del ekstra standardutstyr i forhold til innstegsmodellen som har startpris på 309.900 kroner.- Tivoli leveres med 4x4 som standard i Norge. Dette sikrer optimal fremkommelighet på alle slags veier og føreforhold. Systemet er automatisk, og har lock-funksjon som kan aktiveres under spesielt krevende forhold, sier Bergseng.
Motor