+ mer

Trolig den første bilen i sin klasse som tilbyr Bi-Xenon

Stor småbil blir større og får mer utstyr.

Mitsubishi Space Star i nåværende utførelse ble introdusert våren 2013 og på tre år er det registrert 1.750 stykk. I mai 2016 ankommer nye modellvarianter med betydelige endringer.
En stor 5-dørs småbil blir større
Space Star er med sine 3,8 m lengde (+ 8,5 cm) en stor småbil. Med ny front, nytt panser, LED lys foran og ny støtfanger bak har den et karakteristisk og sporty uttrykk.Innvendig er det gjort et løft i materialvalg på dashbord og instrumentpanel, samt for seter og paneler. Hjuloppheng og styring er tunet for økt kjøreglede, skriver importøren i en melding.
Mye for pengene
Av eksempler på nytt eller mer utstyr blir LED markeringslys foran, DAB+ og bakkestartassistent (HSA) nå standard på samtlige varianter. Toppmodellen Instyle+ har får 15" lettmetallfelger og Bi-Xenonlys som standard. Space Star 2016 er trolig den første bilen i sin klasse som tilbyr Bi-Xenon.
Økonomiske bensinmotorer med lavt utslipp
Motormessig leveres Space Star med to bensinmotorer som tilfredsstiller Euro 6 utslippskrav. Begge er tresylindrede, en 1,0 liter på 71 hk (manuelt gir) og en 1,2 liter på 80 hk (manuelt gir eller CVT automatgir). Forbruket ved blandet kjøring oppgis til 0,4 liter per mil for den minste motoren og 0,43 liter per mil for den største motoren, både med manuell eller automatisk girkasse.
Motor