Å Giulia, Giulia!

Italienske skjønnheter blir aldri feil!

Fart, skjønnhet og italiensk design på sitt beste. Det oppsummerer nye Alfa Romeo Giulia.Under bilmessen i Genève ble Giulia-serien komplett Publikum kan beundre fire nye versjoner av modellen. Giulia-serien representerer Alfa Romeos nye paradigme, som det ultimate uttrykk for “meccanica delle emozioni” på italiensk, eller “mekanikk med følelser”.Alt er nytt på nye Giulia, og man har ikke inngått komprimisser, hevder den norske Alfa Romeo-importøren.Bilen kommer i tre utstyrsnivåer, henholdsvis Giulia, Super og Quadrifoglio, og med to ekstra utstyrspakker - Lusso og Sport.Du får den i 18 ulike interiørvariasjoner og 13 ulike farger. Kunder kan velge mellom to ulike girkasser; nye 8-speed Q-Tronic automat eller 6-speed manuell.Giulia leveres med tre helt nye motorer; 200 hk 2,0 liter TBi, 150 hk og 180 hk - som også kommer i en ECO-version, samt 2,2 liter JTDm, i tillegg til den allerede lanserte 510 hk 2,9-liter V6 BiTurbo i Quadrifoglio-versionen.Få med deg vårt store fotoalbum fra Genève-messen på Hegnar BIL Facebook(Artikkelen fortsetter under bildet)

Tro mot sitt DNAHissig lettvekterMotorene Sjekk ut våre nye motorsider

Les også