Audi A4 Avant - litt bedre på det meste

Audi A4 Avant i ny versjon er litt bedre på alle felt enn den gamle. 

Audi er på veien med en ny generasjon av den populære A4-rekken. Sedan-utgaven var på plass i høst, men nå kommer volum-modellen; A4 Avant.Det er en helt ny bil, men designmessig snakker vi på ingen måte om noen revolusjon. Menigmann vil knapt nok se forskjell på den nye og dem gamle utgaven, med mindre de står parkert ved siden av hverandre.  For menigheten er det imidlertid ingen tvil. De vil løpe ned Audi-forhandlerne.Er det noen grunn til det? Da får en mer moderne bil på alle måter, men det er først og fremst på førerplass man merker de største endringene.(Artikkelen fortsetter under bildet)

Helt ny inni
Motorene
Dyrt utstyr
Bittelitt større Skoda Superb stasjonsvogn med 280 bensinhester, 4x4 og automat, som starter på rundt 600.000 kroner.
Storselgeren kommer til høsten
Konklusjon