E-klasse-reise

Mercedes E-klasse har blitt en svært bra bil. Vi har kjørt de to beste kjøpene sett med norske øyne.

Das Beste oder nichts.  Det beste eller ingenting.  Slagordet lå åpenbart i bakhodet da Mercedes skapte den helt nye E-klasse, generasjon 10. Det er helt tydelig at ingenting er overlatt til tilfeldighetene.Nye E-klasse bygger på de gamle verdiene; stor komfortabel, premium familiebil, men nå har Mercedes tilført noe nytt. Interiør og eksteriør er løftet til nye høyder, samtidig som sikkerhets- og utstyrsnivået er løftet til verdensklasse.Vi tok turen til Portugal for å kjøre nye E-klasse, og ble mektig imponert.(Artikkelen fortsetter under bildet)

Krympet S-klasse
Nydelig interiør
Sikkerhetsutstyr i verdensklasse
Parkér med mobiltelefonen
Vanvittig bra lys
Ny flott dieselmotor
Plug-in
Ikke SÅ god plass
Plug-in, stasjonsvogn og 4MATIC kommer
Fra en drøy halvmillion
Mange nye kunder
Konklusjon