+ mer
Daimler AG - Global Communications Mercedes-Benz Cars

Mercedes oppgraderer CLA

Nå kommer Mercedes CLA i ny drakt og med ny 4MATIC-versjon.

Mercedes CLA Coupé og CLA Shooting Brake har nå fått en betydelig oppgradering. Ansiktsløftningen innebærer både visuelle og tekniske høydepunkter, skriver den norske importøren i en melding.CLA Coupé vil ha sin internasjonale debut på New York International Auto Show 25. mars til 3. april, mens CLA Shooting Brake vil bli lansert på Laureus World Sports Awards i Berlin 17. og 18. april.
Design
Ansiktsløftningen innebærer ny støtfanger, den visuelt stilrene diamant-grillen i svart som standard, integrerte eksospotter, samt nye lettmetallfelger. Bilen er nå også utstyrt med LED High Performance frontlykter som lyser opp veibanen enda bedre, uten å virke forstyrrende på andre trafikanter.Interiøret er også betydelig oppgradert med nytt setetrekk, nytt listverk, samt en rekke kromdetaljer i interiøret. 
Motoralternativer:
Motoralternativene på CLA og CLA SB er mange, og strekker seg helt fra innstegsmodellen CLA 180 d med 109 hestekrefter til den kraftige CLA 45 4MATIC med 381 hestekrefter.Nå kommer også norgesvennlige CLA 220 4MATIC, som føyer seg i rekken som det femte motoralternativet med 4MATIC på CLA og CLA SB modellene. I tillegg får man nå AMG styling med hengerfeste.
- Vi gleder oss
- CLA og CLA SB er på mange måter selve symbolet på det enorme fokuset Mercedes-Benz har hatt på sin nye designfilosofi de siste årene, og vi gleder oss til å vise frem den oppgraderte designperlen. CLA har nå enda mer sporty proporsjoner, sensuelle konturer, og kommer med siste oppgraderte telematikk. CLA SB passer dessuten perfekt for de kunder som er levende opptatt av design, uten at det gå utover plassen i bilen, sier konstituert direktør i Mercedes-Benz personbil, Reidar Holtedahl. Priser er ikke klare ennå. Bilen forventes til Norge sommeren 2016.
Motor