+ mer
Daimler AG - Global Communications Mercedes-Benz Cars

Nå kommer Mercedes' X4-alternativ

Mercedes kopierte nylig BMW X6. Nå er X4-konkurrenten vist. Den kommer blant annet som heftig plug-in.

Mercedes-Benz introduserer nå coupéversjonen av den populære SUV-modellen GLC. Den kombinerer de typiske stilistiske elementene i en coupé med et atletisk designspråk fra dagens SUV-modeller.
GLC Coupé representerer ifølge en pressemelding fra den norske importøren sportsbilen i det mellomstore SUV-segmentet og imponerer med moderne kjøreassistansesystemer, avansert sikkerhet, samt en helt spesiell sporty og dynamisk karakter.Det mest iøynefallende ved frontpartiet er den dominerende, bratte diamant grillen med integrert stjerne.  
Motoralternativer
GLC Coupè kommer med til sammen åtte ulike motoriseringer, fire dieselvarianter og fire bensinvarianter, inkludert en Plug-in hybrid og en svært kraftfull Mercedes-AMG modell. GLC 350 e 4MATIC Coupé kombinerer en svært hissig bensin- og elektriskmotor med en systemeffekt på 320 hestekrefter som akselerer fra 0-100 km/t på 5,9 sekunder. Teoretisk utslipp er 59‑64 g CO2/km.Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC Coupé er for de mest kresne, og innehar en 6-sylindret biturbo motor med 367 hestekrefter som aksellerer fra 0-100 km/t på under 5 sekunder.Ved salgsstart vil GLC Coupé være tilgjengelig med tre motoralternativer. De 4-sylindre dieselalternativene GLC 220 d 4MATIC Coupé og GLC 250 d 4MATIC Coupè, samt bensinversjonen GLC 250 4MATIC Coupé.Alle tre modellene leveres med 4MATIC firehjulstrekk og 9G-TRONIC 9-trinns automatgir som standard.Resten av motoriseringene vil bli tilgjengelig utover i 2016 og 2017.
Kommer i september
Priser er ikke klare ennå. Bilen forventes å ankomme Norge i september 2016. -GLC Coupé innehar alt det beste fra to verdener. En atletisk og dynamisk coupé som egner seg perfekt for motorveier og sporty kjøring, samtidig som den er en muskuløs SUV som takler det meste av terreng. GLC har vært en enorm suksess og vi gleder oss til å introdusere coupéversjonen av vår mest populære SUV til de kundene som ønsker seg noe helt spesielt, sier Reidar Holtedahl, konstituert direktør, Mercedes-Benz personbil. 
Daimler AG - Global Communications Mercedes-Benz Cars
 
Motor