Salget av Tesla stuper

Registreringsstatistikken per april viser tydelig nedgang for Tesla.

Det ble totalt registrert 96 Tesla-biler i april i år, viser registreringsstatistikken for april.Til sammenligning ble det registrert 230 Tesla-biler i april 2015. Det tilsvarer en nedgang på 58,3 prosent. Hittil i år er antall nyregistrerte Tesla-biler ned med 54,5 prosent sammenlignet med fjoråret.Tesla er ikke det eneste bilmerket som opplever tilbakegang i Norge. Også antallet nyregistrerte Jeep og Land Rovere er kraftig ned.Jeep faller med hele 83,3 prosent, fra 24 nyregistrerte Jeep per april 2015 til fire nyregistrerte Jeep per april 2016. Antall nyregistrerte Land Rovere falt med 42,9 prosent fra april i fjor til april i år.Hittil i år er antall nyregistrerte Land Rovere ned 33,6 prosent, sammenlignet med samme periode i fjor.Videre faller antall nyregistrerte Citroen, MINI og Peugot tilbake henholdsvis 52,1, 42,4 og 10,7 prosent fra april 2015 til april 2016.Volkswagen er det mest solgte bilmerket hittil i år, etterfulgt av Toyota og BMW.Se hele statistikken her

Les også