+ mer

Kjeltringer slår til mot nyere BMW-er

Kjeltringbande har spesialisert seg på å stjele  deler og utstyr fra nyere BMW-er.

Politiet på Østlandet jager en ny bilinnbruddsliga, Tidligere er åtte rumenere tatt og tiltalt for tyverier av innebygde GPS-er, stereoanlegg, ipader, solbriller og CD-spillere, spesielt fra VW og Skoda, men nå er BMW spesialiteten. - Den siste tida har vi sett et stort antall innbrudd i BMW-er, hvor tyvene tar med seg GPS-er, lykter og konsoller. Framgangsmåten likner på den som de som nå sitter tiltalt brukte, men de tar mer fra bilene, sier politioverbetjent Stig Vasbø ved Etterretnings- og vinningsavsnittet ved Majorstua politistasjon. - Det virker som det er en gjeng som har spesialisert seg, og som vet hva de skal ha, sier Vasbø til avisen.Samme type innbrudd har skjedd i Oslo, Buskerud, Agder og Østfold.
Motor