- Tesla Model X «snart» i Norge

Tesla-topp sier Model X-problemene ikke har vært utbredte.

På generalforsamlingen i Tesla tirsdag innrømmet Tesla-sjef Elon Musk at Model X-programmet har vært utfordrende. Musk tok selvkritikk på at det ble puttet for mye teknologi inn i bilen på en gang. I stedet burde man ventet med noen funksjoner til fremtidige Model X.Det er spesielt falkevingedørene som har skapt hodebry hos elbilprodusenten.- Kan Tesla garantere at bilene som blir levert til norske kunder er kvitt disse barnesykdommene?- Vi har forpliktet oss til å lage verdens mest pålitelige biler. Selv om vi har sett enkelte utfordringer med tidlig produserte Model X, er ikke disse problemene utbredt, og vi jobber tett med hver eier for å hurtig og proaktivt adressere eventuelle problemer. Vi kommer til å fortsette med dette til kunden er fullstendig fornøyd. Denne forpliktelsen er en av grunnene til at 98 prosent av kundene våre sier at de vil kjøpe en Tesla som sin neste bil, sier Teslas kommunikasjonssjef i Norge, Even Sandvold Roland, til Hegnar.no.- De første bilene kommer til Norge snart, og det gleder vi oss veldig til, sier han.

Les også