+ mer

Flott eller stygg? Denne koster over 15 mill.

Explorer 58 Pilothouse, til 15,3 millioner kroner, har verdenspremiere i Oslo.

Den aller første båten som er produsert av Explorer 58 Pilothouse ankommer Oslo i disse dager og blir å finne på Båter i Sjøen som starter på torsdag 1. september. Det har tatt hele 4,5 år å utvikle båten som koster fra 15,3 millioner kroner, fremgår det av en pressemelding. 
Båter i Sjøen blir arrangert på Aker Brygge 1-4 september. Her har Explorer 58 Pilothouse sin verdenspremiere.- Vi er veldig stolte over at W-Yachts AS som er importør valgt Båter i sjøen som sitt sted for å lansere sitt nye flaggskip. Båten er et fantastisk skue og vil være et stort interesseobjekt for årets messe, sier messeansvarlig Hege Ousland i NORBOAT, som arrangerer Båter i sjøen.
Kapteinslugar større enn vanlige soverom
Kapteinslugaren er større enn soverommet i de fleste hjem. Badet har mosaikk fliser på veggene og speil i taket, kan en velge å dusje i "fossefall" fra taket. Badet har lang baderoms benk av marmor, er rigget med ikke mindre enn to design vasker fra Italia, slik at både herr- og fru kaptein kan pusse tennene og stelle seg på likt.Alt treinteriøret er håndlaget av verftets møbelsnekkere. Bare interiørarbeidet har tatt ni måneder å utføre.

Motor
Båt