+ mer

50.000 deler bil

Bildelingstjenesten Nabobil har gått fra 0 til 50.000 medlemmer på ett år.

Med over 50.000 registrerte brukere og 3000 biler og 13.000 leietransaksjoner konkluderer medgründer og teknisk ansvarlig Christian Hager i Nabobil med at «det ble et bra første år», skriver DN.- Målet er at man i storbyer som Oslo fremover skal kunne leve uten egen bil, mens man i småbyene gjerne skal kunne droppe bil nummer to, sier daglig leder Even Heggernes i Nabobil til avisen.Likevel har den store majoriteten av Nabobils brukermasse har heller ennå ikke leid bil. På 50.000 brukere er det blitt leid bil 13.000 ganger.- Du kan ikke vente at det skal renne inn bookinger fra dag én, sier Heggernes.Men rundt nyttår skjedde det en forandring som har gjort at antallet bestillinger har vokst eksplosivt, ifølge medgründer Hager.- Antallet ukentlige bestillinger vokst med ti prosent uke etter uke siden da, sier Hager til DN.
Motor