<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Cars and Coffee vokser i Norge

Cars and Coffee er nok et fenomen fra USA, som nå er i ferd med å vokse seg stort i Norge. Tirsdag kveld var det Cars and Coffee hos Autoxo.

Publisert 14. sep. 2016 kl. 11.37
Oppdatert 17. sep. 2020 klokken 19.23
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 180 ord

Fenomenet Cars and Coffee, med utspring i USA for rundt 10 år siden, vokser i Norge og samler bilentusiaster landet rundt.

Mellom 80 og 100 bilentusiaster, med noen av de aller råeste bilene i Norge, møtte tirsdag ettermiddag opp til Cars and Coffee hos Autoxo i Bærum. Og skal vi tro ryktene blir det ikke siste gang Autoxo arrangerer dette.

Etter en liten gathering på Ramstadsletta, Høvik, bar det i vei, nesten som i en kolonne. Turen på 20 mil gikk via Drammen, Hanekleiva, Hvittingfoss, Skollenborg, Darbu og tilbake vi Hanekleiva, Drammen og til Høvik.

Porscher, Ferrarier og BMWer i fleng, biler med verdier fra noen hundretusen til mange millioner kroner. Kjørt av entusiaster. En DJ i rød BMW, et par McLaren, en gul Lamborghini, en hvit Nissan GTR, flere Lamborghini, diverse Bentley, Mercedes, Maserati Levante ...... you name it.Lyd og lys - lang ferd mot kveld - med flere kule, minglende stopp underveis.

Driver: Per Torstein Haugen. Foto: Theodor Aalerud Larsen. Flere foto på Facebook - del og kommenter gjerne på bildene.