Daimler AG - Global Communications Mercedes-Benz Cars

Her er Mercedes E-klasse «hyttebil»

Her er nye Mercedes Nye E-Klasse All-Terrain-

Mercedes gjør som Audi og Volvo. For første gang kommer E-klasse i en røffere «hyttevariant». Nye E-Klasse All-Terrain har større bakkeklaring og 4MATIC firehjulsdrift som standard.Kraftige hjulbuer og SUV-inspirert grill understreker egenskapene på en visuelt slående måte. E-Klasse All-Terrain får sin verdenspremiere på Paris Motor Show i slutten av september og lanseres i løpet av våren 2017.- En All-Terrain-modell fra Mercedes-Benz har i lang tid vært etterspurt av både nye og gamle kunder. At den er basert på vår mest avanserte bil noen sinne gjør at vi er ekstra stolte over å kunne vise frem nye E-Klasse All-Terrain. Med kjøreegenskapene til en stasjonsvogn og fremkommeligheten til en SUV er vi sikre på at dette blir en vinner på det norske markedet, sier kommunikasjonsdirektør i Mercedes-Benz personbil, Christoffer Nøkleby.(Artikkelen fortsetter under bildet)

Daimler AG - Global Communications Mercedes-Benz Cars
Off-road Volvo V90 CrossCountry kan skilte med en bakkeklaring på 210 mm.Robust utseendeMotorisering