Mercedes E-klasse stv - verdens beste bil?

Er du ute etter en stor premium stasjonsvogn kommer du ikke utenom nye Mercedes E-klasse.

Er det verdens beste bil? Det litt meningsløse spørsmålet kverner bak i hjernebarken under vår prøvekjøring av en ny generasjon Mercedes E-klasse stasjonsvogn. La oss nøye oss med å si at det er en særdeles vellykket bil som ville ha fått en klar sekser på terningen dersom vi drev med slikt.(Artikkelen fortsetter under bildet)Det har seg nemlig slik at den nye Mercedes-en setter nye standarder på flere felt. Det viktigste er naturligvis alle sikkerhetssystemene.  Vi fikk dem demonstrert tidligere i år, da vi var på lanseringen av sedan-utgaven. Fullstappet med teknologi nærmest nekter Mercedes-en deg å krasje.Mercedes har tatt sitt «Intelligent Drive» til nye nivåer, hvor alle assistansesystemene ved hjelp av kameraer, sensorer og radarer sørger for å holde bilen trygt på veien. I praksis kan du la bilen sørge for brems, gass og ratt selv.  Vi fant dette spesielt nyttig på motorveien og ikke minst ved køkjøring.Du verden så behagelig.(Artikkelen fortsetter under bildet)

Sjekk også ut den røffe varianten av E-klasse; AlTerrain
Daimler AG; Global Communications Mercedes-Benz Cars
Vi kom 29 km elektrisk da vi kjørte bilen så gjerrig som mulig under lanseringen tidligere i år.
Volvo V90