+ mer

Bande stjeler fra rådyre BMW'er

I helgen ble det oppdaget innbrudd i fire nyere BMW'er på Europarks TV-overvåkede parkeringsplass på Gardermoen. 

- Dette er helt klart proffe folk. De har knust rute og systematisk tatt med seg multifunksjonsrattet, instrumentpanelet og verdifullt løsøre. De lot bankkort ligge, siden de ikke hadde pinkoden, men tok kontantene, sier John Wahlstrøm til VG.Ifølge avisen oppdaget han tyveriet da han skulle hente ut sin 1,5 år gamle BMW 520 Touring på Europarks parkeringsplass utenfor Gardermoen. Politiet har bekreftet de fire BMW-innbruddene på Gardermoen.Allerede i juni gikk politiet ut og advarte om en profesjonell BMW-bande, og i september opplevde 12 BMW-eiere på Nordstrand å finne bilene sine robbet for verdifullt utstyr.- Det er selvsagt gjenstand for vurdering i etterforskningen som gjøres videre. Vi har så langt ingen klare spor som gjøre at vi kan sette innbruddene i sammenheng med tidligere innbrudd på Østlandet for øvrig, skriver etterforskningsleder Kristian Krohn ved Gardermoen politistasjon i en epost til VG.

Motor