+ mer
www.daniel-kraus.com

BMW med ny salgsrekord

Den tyske bilprodusenten har aldri før solgt så mange biler i september måned. 

Etter en økning på 10,5 prosent fra i fjor, kunne BMW notere seg for ny salgsrekord i en september måned med totalt 237 973 solgte biler over hele verden.Så langt i år har BMW solgt 1,75 millioner biler, noe som er en økning på 6,2 prosent sammenlignet med samme periode i 2015.- Etterspørselen etter premium-modellene våre fortsetter å vokse over hele verden, og det i alle kjøretøyklasser, sa ansvarlig for salg og markedsføring i BMW AG, Dr. Ian Robertson i en pressemelding fra bilprodusenten.- Interessen for vårt brede utvalg av elektriske modeller er også sterke enn noensinne, i en klart stigende trend, la han til.Mer enn 40 000 BMW i og BMW iPerformance har blitt solgt så langt i år, og bare i september ble det levert 7000 elektriske modeller til kunder over hele verden.Til tross for stor salgsvekst totalt, var det et område som opplevde en liten nedgang sammenlignet med fjoråret. Salget av BMW og Mini i Amerika sank med 2,7 prosent i september, og bare i USA var nedgangen på 5,2 prosent.Lyspunktet i Nord-Amerika var det Mexico som sto for med en salgsøkning på hele 18,1 prosent fra samme måned i fjor.

Motor