+ mer

Har forhåndssolgt over 1000 biler

Volvo Norge melder i dag at de har solgt nesten 1300 stykker av bilene V90 og S90.

Og det salget er før de i det hele tatt har levert en eneste bil.Volvo V90 ligger an til å bli en superpopulær bil i Norge, og bare den har nesten forhåndssolgt 1000 stykker.Ifølge pressemeldingen er det ikke de billigste versjonene som har blitt bestilt heller."Mange har i tillegg valgt biler med høye utstyrsspesifikasjoner, og samlet verdi av nesten 1 300 forhåndsolgte S90 og V90 er nå mer enn èn milliard kroner", heter det i meldingen.Det betyr glade dager for Volvo som nylig flyttet inn i et nytt og meget flott bygg på Fornebu. Salgsdirektør i Volvo Car Norway, Hermod Wallestad, er, ikke overraskende godt over snittet fornøyd med salgstarten på V90'en.-Snart 1 000 solgte biler gir en fantastisk start på V90 lanseringen som nå skjer hos Volvo-forhandlere over hele landet. V90 er en bil basert på mer enn 60 års erfaring med det vi kaller herregårdsvogner hos oss. Det begynte med Volvo Duett i 1953. Med V90 skal vi fortsette å tilby stasjonsvogner godt tilpasset nordmenns dagligliv og fritid, sier han i pressemeldingen.Hegnar.no prøvekjørte de nye Volvoene på verdenspremièren i juni. Les hva vi syntes her. 
Motor