Hvorfor kjøpe en Ferrari når du kan kjøpe 35?

Australske Tony Denny har 500 biler til en samlet verdi på 70 millioner australske dollar, tilsvarende snaut 440 millioner kroner

Da Denny solgte bruktbilkjeden AAA Auto i 2015 suste han rett inn på rikinglisten til BRW med en formue på 320 millioner dollar, tilsvarende rett over to milliarder norske kroner. Denny har investert en betydelig andel av formuen i klassiske biler. Da Gosford Classic Car Museum åpnet dørene tidligere i år  sto de 500 prakteksemplarene hans parkert i en diger hall utenfor Sydney som nå er åpen for almenheten.- Snittavkastningen på klassiske biler er mellom åtte og ti prosent så det er en fin investering, sier Denny til den australske avisen Daily Telegraph. Samlingen hans inneholder blant annet 35 Ferrarier, 10 Lamborghinier og 14 Jaguarer.