I dag starter Volvo netthandel med biler

Nå starter Volvo utrullingen av sin nettbutikk.

Nettsalget av nye Volvo XC90 First Edition ble en stor suksess i Norge. I dag lanserer Volvo Car Norway en helt ny netthandelsportal, og starter med Volvo V40.- Nå lanserer Volvo Car Norway en ny netthandelsportal, i første omgang med Volvo V40 T2 og D2 i alle utstyrsversjoner. Her kan kunden bygge sin bil online helt etter eget ønske, og deretter lease den via Volvo-forhandleren som kunden selv velger. Kredittsjekk og innbetaling av depositum skjer enkelt og raskt mens kunden er i netthandelsportalen, sier prosjektleder Preben Wilhelmsen i Volvo Car Norway i en melding.På sikt er planen å utvide tilbudet på nettet til å gjelde hele Volvo Cars modellspekter. Informasjonsdirektør Rune Gutteberg Hansen i Volvo sier til Hegnar.no at de i oppstartfasen for nettsalget ikke har satt konkrete salgsmål, men at de ønsker å utvikle tilbudet i takt med egne erfaringer og tilbakemeldinger fra markedet.- Norge er det første markedet i verden der Volvo Cars introduserer denne løsningen, sier han.Les også vår test av Volvo V40: Nå er den blitt tøffere i trynet