Kan bestille nye e-Golf på nettet

På grunn av stor etterspørsel åpner Volkswagen i Norge i dag en nettløsning for reservasjon av nye e-Golf. 

På den internasjonale bilutstillingen i Paris viste Volkswagen et konsept for e-Golf med forlenget rekkevidde.I påvente av verdenspremièren for den nye e-Golf, og på grunn av stor etterspørsel, åpner Volkswagen i Norge i dag en nettløsning for reservasjon av nye e-Golf. Lanseringen av den nye e-Golf i Norge er planlagt i april 2017, opplyser den norske importøren i en melding.Bilen får et helt nytt HV-batteri med mer effekt som gir inntil 300 km rekkevidde og rekkevidden økes dermed med over 50 prosent. I tillegg får den nye e-Golf en 7,2 KW ombordlader og en kraftigere elmotor på 100 KW/136 hk. Det bidrar til å gi bilen bedre prestasjoner i så vel akselerasjon som toppfart. Bagasjeplassen blir den samme som på dagens e-Golf.