Mercedes slipper løs flere E-klasse-utgaver

Fra 150 til 401 hk.

Mercedes E-klasse stasjonsvognkommer nå med flere attraktive motoralternativer. På listen finner vi en helt ny innstegsmotor, E 200 d, som vil bli priset fra 565.000 kroner. 4MATIC firehjulsdrift blir tilgjengelig på kraftfulle E 400 4M og den ekstreme Mercedes-AMG E 43 4M med 401 hk. Det foreløpig siste tilskuddet er den velkjente E 350 d.Den nye innstegsmotoren er den samme effektive 4-sylindrede dieselmotoren kjent fra E 220 d. I E 200 d yter motoren 150 hk, opp fra forrige generasjons 136 hk, samtidig som bilens utslipp reduseres.Dersom man ønsker enda mer krefter og uovertruffen fremkommelighet er E 400 4MATIC med 333 hk et godt alternativ. Mercedes-AMG E 43 4MATIC er enda heftigere. Bilen byr på 401 hk som tar bilen fra 0-100 km/t på imponerende 4,7 sekunder, og skiller seg visuelt fra øvrige varianter med unike designelementer. Siste tilskudd i denne omgang er den momentsterke dieselmotoren i E 350 d.Sammen med de fire nyhetene introduseres også 4MATIC i kombinasjon med dieselmotor i E 220 d 4MATIC sedan fra 580.000 kroner. -Vi har nå gleden av å tilby hele syv ulike motoralternativer til vår mest avanserte stasjonsvogn noensinne. Standardutstyret er løftet betraktelig og inkluderer nå blant annet ni-trinns automatgir og luftfjæring på bakakselen. Med introduksjonen av 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift, ny innstegsmotor og ikke minst den vanvittige AMG E 43 4M er vi overbevist om at både nye og eksisterende kunder vil finne et motoralternativ som passer perfekt til deres behov, sier Kjetil Myhre, direktør i Mercedes-Benz personbil, i en melding.Vi har allerede kjørt E-klasse stasjonsvogn. Les mer her!