+ mer

Porsche ekspanderer i Norge

Etablerer nytt Porsche-senter i Asker.

Som følge av sterk vekst, både internasjonalt og i Norge med flere modeller i porteføljen, har Porsche besluttet å etablere et nytt Porsche-senter på Billingstadsletta i Asker.Autozentrum Holding AS som eier Porsche-importøren i Norge og Porsche Center Oslo, har inngått en intensjonsavtale med Conceptor om å leie et nytt bygg på ca. 2500 kvadratmeter som skal spesialtilpasses for Porsche og som vil stå ferdig i 2018.Finansdirektør i Autozentrum gruppen som eier Porsche-importøren i Norge, Inge Zeiner, sier i en pressemelding at etableringen vil utvide markedet for Porsche ved å fange opp nye kunder i premium-segmentet vest for Oslo.

Kundene ville ha Porsche til Asker
- Vi spurte kundene og potensielt nye kunder i en undersøkelse om hvor de ville ha beliggenhet for vårt nye Porsche Center. Svaret var krystallklart. De ønsket en autorisert forhandler og serviceverksted i Asker og Bærum, sier Tomm Ingvaldsen, administrerende direktør for Porsche Center Oslo AS i pressemeldingen.Porsche hadde i lenger tid sett etter en beliggenhet i vestkorridoren inn til Oslo for å dekke området som blant annet omfatter Drammen, Lier, Asker og Bærum og som har en befolkning på opp mot 250 000, og nå ser de frem til åpningen som vil finne sted om rundt to år.- Vi er allerede godt i gang med planleggingen og Porsche Center Asker & Bærum vil åpne om ca. 24 måneder. Sammen med flere bilmerker i området blir dette en bilby som gjør det brukervennlig for de som jakter på bil, eller skal ha service på bil, sier Ingvaldsen.

Motor