I neste uke avsløres en helt ny SUV

Alfa Romeos SUV er bare noen dager unna.

Alfa Romeo vil introdusere en ny milepæl i sin over ett hundre år lange historie onsdag 16. november i anledning av 2016 Los Angeles Motor Show. Bilprodusenten lover LIVE streaming fra pressekonferansen som starter klokken 09:15 lokal tid, det vil si klokken 18:15 norsk tid, på den offisielle nettsiden til http://www.alfaromeo.com/reveal «Nedtellingen har startet. I løpet av noen dager, vil en ny del av historien for merket ALFA ROMEO være skrevet. Merkevaren som aldri slutter å overraske, en ekte legende på den internasjonale bilindustriens arena, som de siste 106 år har stått for innovasjon og autentisk uttrykk for "La Meccanica delle Emozioni "-konseptet», heter det i meldingen fra Alfa Romeo.Det avsløres ikke hva slags type bil det dreier seg om, men ifølge bilnorge.no vil Alfa Romeo vise frem SUV-en Stelvio, som er søstermodellen til Maserati Levante.Vil vil være til stede i LA og gi deg de viktigste nyhetene derfra.

Les også