+ mer

Nye Mazda CX-5 avduket i natt

I natt ble Mazdas SUV CX-5 avduket i Hollywood.

Natt til onsdag ble nye Mazda CX-5 avduket foran et stort publikum i Hollywood i Los Angeles i forkant av åpningen av LA Auto Show.  På avstand minner SUV-en om utgående modell, spesielt i profil, men fronten og bakenden er strammet betydelig opp. Fremme ligner bilen på lillebroren CX-3.  I realiteten snakker vi om en helt ny bil og ikke bare en facelift.Interiøret har fått mer premium-preg. Den utstilte bilen i den lekre nye fargen Soul Red Chrystal var utstyrt med tiltalende lyse skinnseter. Instrumentene har blitt mer førerorienterte og midtkonsollen ser mye flottere ut enn tidligere.
Målene er omtrent som før, men vi merker oss at overhengene foran og bak har blitt mindre.Nye CX-5 får nye førerstøttesystemer og G-Vectoring Control, som bidrar til bedre kjøreegenskaper.PR- og produktsjef Petter Chr. Grüner Brinch hos Mazda Norge sier til Hegnar.no at nye CX-5 kommer til Norge til sommeren neste år. Importøren har store forventninger til den nye bilen.Drivlinjene blir som før. Det vil si to bensinmotorer på 2,0 og 2,5 liter, samt en 2,2 liters dieselmotor, men ingen hybrid eller elbil.Vi er til stede på pressedagene i LA. Følg med på Hegnar.no.
Motor