Ja, den nye 5-serien er knallbra!

En svært god bil har blitt enda bedre - og faktisk billigere! Nye BMW 5-serie er rett rundt hjørnet.

Det er en liten begivenhet for bilinteresserte hver gang det kommer en ny BMW 5-serie. Den 7. generasjonen er på plass i Norge i februar, men vi har allerede kjørt den nye BMW-en under den internasjonale lanseringen i Portugal.Selv om utgående BMW 5–serie fortsatt er en utmerket bil, syv år etter lanseringen, var det nødvendig med en helt ny modell nå. Det skyldes den beinharde konkurransen, først og fremst fra Mercedes E-klasse, men også modeller som Jaguar XF og Volvo V90/S90 ypper. Med ett er Audi A6 gamlingen i selskapet.

Nuno Patricio
BMW 530d xDrive Tom Kirkpatrick
BMW 530d xDrive Tom Kirkpatrick
Nuno Patricio
BMW 530d xDrive Tom Kirkpatrick

Les også