+ mer
New Opel Crossland X: Crisp and compact on the outside, very spacious and versatile on the inside with trendy two-tone paintwork and a cool SUV look.

Helt ny SUV: Opel Crossland X

Opel viser nå frem sin helt ferske SUV; Crossland X.

«Skarp og kompakt utvendig kombinert med god plass og fleksible løsninger innvendig. Legg til to-farget lakk og et utseende som kombinerer en tøff SUV med en smart bybil – da får du nye Opel Crossland X», skriver den norske importøren i en melding.Som det andre medlemmet av X-familien, tar Crossland X plass ved siden av nye Mokka X, mens storebror Grandland X vil bli lansert senere i år.Crossland er en av 7 nye biler i 2017.Med sin lengde på 421 centimeter, er nye Crossland X 16 centimeter kortere enn Opel Astra, til gjengjeld er den 10 centimeter høyere. Dette gjør at alle i bilen nyter godt av en mer oppreist sittestilling som gir god oversikt og plass. For de som ønsker ytterligere romfølelse kommer også Crossland X med panorama glasstak.

Motor