Nå kjører Mazda 6 enda bedre

Undervurdert familiebil har blitt enda bedre å kjøre.

Mazdas familiebil 6 har fått en oppgradering. Det er det ikke så lett å se, for de viktigste endringene er ikke synlige.For å se hva som er nytt på Mazda 6 må man ta en nøye titt på gammel og ny modell. Det blir nærmest «finn 5 feil», hvor det er om å gjøre å se de små forskjellene. Fasiten er at speilhusene nå har fått blinklys og at disse vippes automatisk inn når du parkerer bilen. Dessuten er multifunksjonsrattet nytt og mer brukervennlig. Vi satte dessuten pris på at rattet nå er utstyrt med varme. Også head-up-displayet er oppgradert. Mazda kjører den enkle varianten med en liten glassplate, i stedet for å prosjektere rett i frontruten. Det fungerer greit.

Den største nyheten
Frisk design og masse utstyr
175 hk og 4x4
Lettvekter
Og prisenKonklusjon

Les også