+ mer

Nå kommer 5-serie som plugin-hybrid

Nå lanseres nye BMW 5-serie med en ny modell - plugin-hybriden, 530e iPerformance.

Hegnar.no var i desember på tur for å teste nye BMW 5-serie som kommer i februar. Representanten til Hegnar.no var i alle fall meget fornøyd etter å ha kjørt den på portugisiske veier. 

Les også : - Ja, den nye 5-serien er knallbra!
Nå kommer BMW med en ny modell, og forventningene er skyhøye:– Nye BMW 530e iPerformance kombinerer 5-seriens karakteristiske egenskaper med muligheter for ren elektrisk kjøring i store deler av hverdagen. Nye BMW 530e iPerformance blir den syvende plug-in hybriden BMW lanserer i Norge og er en modell vi har store forventninger til i 2017, sier Marius Tegneby, kommunikasjonsdirektør i BMW Group Norge i en pressemelding. Det opplyses at den nye modellen får en elektrisk rekkevidde på inntil 50 kilometer - klassens lengste elektriske rekkevidde, ifølge BMW. Bilen kan kjøres på ren elektrisk drift i opptil 140 kilometer. Motoren er en Twin Turbo-bensinmotor med 184 hestekrefter som sammen med den elektriske motoren yter totalt 252 hestekrefter. Dreiemomentet er på 420 newtonmeter, mens 0 til 100 går unna på 6,2 sekunder.
Ladet med utstyr
"Ladet med både kraft og utstyr", som BMW formulerer det, har den en startpris på 524.900 kroner. Det inkluderer mer standardutstyr enn de andre variantene av den nye 5-serien har - totalt har det en verdi på 43.400 kroner og inkluderer blant annet navigasjonssystem, parkeringsassistent med ryggekamera, og rattvarme for å nevne noe.Bestilling kan gjøres fra neste uke, opplyses det. 

Motor