+ mer
2018 Ford Mustang V8 GT with Performance Package in Orange Fury

Nå kommer en ny Ford Mustang

Nå kommer en ny versjon av den legendariske bilen, og ifølge Ford er den bedre på alt. 

- Kunder i Europa har vist en lidenskap for Ford Mustang som få andre i verden. Den nye Mustangen er enda bedre tilpasset de europeiske sjåførenes forventninger til kjøreegenskaper. Den har også avanserte førerassistansesystemer som fotgjengeroppdagelse og en lynrask 10-trinns girkasse for maksimal ytelse og effektivitet, sier toppsjefen for Ford i Europa, Midtøsten og Afrika Jim Farley i en pressemelding. 

Den nye Mustangen får flere nye features.
Ford sin 12 tommers LCD-skjerm, nødbremseassistent med fotgjengeroppdagelse, filskiftevarsler, er alle ting som vil bli å finne i nye Ford Mustang.Du kan også endre lyden fra motoren ved hjelp av en aktiv ventil på eksosanlegget - dette er standardutstyr på Mustang GT i Europa. 
2018 Ford Mustang V8 GT with Performance Package in Orange Fury
Kjøreegenskaper
Blant nyheter som skal føre til bedre kjøreegenskaper er nye støtdempere, økt sideveis stivhet og bedre motorer.Ford sin 2,3 liters Ecoboost-motor har fått økt moment ved akselerasjon, mens 5-liters V8 GT-motoren har fått mer kraft og leverer dermed det høyeste dreiemomentet en Mustang har gjort noen gang.Den nye 10-trinns automatgirkassen gjør at girskiftene går raskere, og at man får høyere akselerasjon, skryter Ford. Utvendig er det også gjort forandringer med en lavere front, ny grill, og totalt sett et litt mer aggressivt design. 
Salgsstart
Dersom du er bosatt i USA trenger du ikke vente lenger enn til høsten før du kan kjøpe dette ikonet av en bil.Vi europeere må vente en smule lenger. Her blir den klar for salg først i begynnelsen av 2018, men den som venter på noe godt..

Motor