Alfa Romeo-SUV i eksklusiv «First Edition»

Alfa Romeo gjør som Volvo når de lanserer en ny SUV; lanserer en «First Edition». Og prisen virker gunstig.

Alfa Romeo Stelvio er rett rundt hjørnet. Første versjon av den nye italienske SUV-en er Stelvio First Edition, som er en meget godt utstyrt bil og kommer i et begrenset antall. «Med Stelvio First Edition vil Alfa Romeo ha et spesielt fordelaktig kundetilbud til de kundene som ønsker å være først ute med å kjøpe Stelvio», skriver importøren i en melding.Av utstyr kan nevnes elektrisk justerbare og oppvarmede seter i skinn, ekte trepaneler i dører og dashbord, 20 tommers aluminiumsfelger, skinntrukket luksusratt med aluminium hendler for girskift, samt fargede bremsekalippere.Bilen er utstyrt med en 2.0 turbomatet bensinmotor som leverer 280 HK, og sammen med en 8-trinns ZF automatgirkasse og Q4 firehjulsdriftsystem bringer det frem den beste kjøreopplevelsen.Bilen presterer 0-100 km/t på bare 5,7 sekunder, det er den beste akselerasjonen i sin klasseModellen debuterte som Quadrifoglio, med verdenspremiere på Los Angeles Motorshow i november 2016.Prisen på First Edition er 758.800 kroner. Det fremstår som gunstig for en så kraftig og velutstyrt SUV.