Daimler AG - Global Communications Mercedes-Benz Cars

Coupé-versjonen av E-klasse er priset

Nå er prisene på Mercedes E-Klasse Coupé offentliggjort.

Den norske importøren har nå sluppet prisene på Mercedes E-Klasse Coupé. Startprisen er på 563.000 kroner, men du bør nok regne med å bruke noen hundre tusen på utstyr.- Det ligger mye prestisje i E-Klasse segmentet og det er lagt ned utallige timer i å utvikle et spekter som nå strekker seg fra fremkommelighetens mester E-Klasse All-Terrain til den linjelekre E-Klasse Coupé. Helt siden vi fikk se tidlige skisser har blodet bruset for det som endte opp som klassens lekreste modell. Når man vet at den deler samme effektive motorrekke og intelligente assistansesystemer som resten av familien er jeg trygg på at vi får nyte synet av mange Coupéer på norske veier i tiden fremover, sier direktør i Mercedes-Benz Personbil, Kjetil Myhre, i meldingen.Nye E-Klasse Coupé representerer neste skritt i utviklingen av Mercedes-Benz’ designspråk.For å si det i litt svulstig importørspråk:«Med appellerende proporsjoner og aksentuert design kombineres tidløs eleganse med moderne luksus på en uovertruffen måte».Ved lansering tilbys E-Klasse Coupé med den nyutviklede firesylindrede dieselmotoren og tre bensinmotorer. 4MATIC blir tilgjengelig i kombinasjon med flere motorer senere.Norgeslansering er 18. mars 2017.