Daimler AG - Global Communications Mercedes-Benz Cars

Familieracer klarer 0-100 km/t på 3,5 s.

Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ stasjonsvogn!

Det er klart for Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ og E 63 S 4MATIC+ stasjonsvogn med dynamisk firehjulsdrift, enorme kraftreserver, akselerasjon og kjøredynamikkV8-motoren, kjent fra AMG GT, yter i likhet med sedanen opptil 612 hk og 0-100 km/t går unna på vanvittige 3,5 sekunder.Når stasjonsvognmodellen får sin verdenspremiere på Genève Motor Show i mars er det med en rekke innovative løsninger og ny teknologi som mangler sidestykke i klassen, hevdes det i en melding fra den norske importøren.Blant nyhetene finner vi det avanserte firehjulsdriftsystemet AMG Performance 4MATIC+ med 100% variabel kraftdistribusjon og AMG Cylinder management som sømløst kan deaktivere fire av sylinderne ved begrenset kraftetterspørsel for bedret drivstofføkonomi og redusert utslipp.- Stasjonsvognen har en unik appell i det norske markedet og etterspørselen etter Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ stasjonsvogn har ikke latt vente på seg etter at vi avduket sedan-versjonen i november. Kombinasjonen av klasseledende plass, avansert firehjulsdrift og ekstrem ytelse er som skapt for kompromissløse kunder i stasjonsvogngale Norge, sier Kjetil Myhre, direktør i Mercedes-Benz personbil.Motoren er en 4-liters Twin-turbo V8 som genererer vanvittige 612 hk og 850 Nm og får dynamiske motorfester som standard. Dette tillater uovertruffen komfort i hverdagen og økt presisjon og kjøredynamikk på bane. Kreftene distribueres via det innovative 4MATIC+ som kontinuerlig overvåker underlaget for optimalt grep. For førere som ønsker full kontroll kan man for første gang velge «drift mode» i Race-menyen på E 63 S 4MATIC+. Det gir 100 prosent bakhjulsdrift, manuell girmodus, deaktivert ESP og et stort smil om munnen. Akselerasjonen fra 0-100 km/t gjennomføres på 3,5 sekunder, mye takket være den nye nitrinns sportsgirkassen AMG SPEEDSHIFT MCT med svært raske girskift.Modellen er klar for bestilling i april og lanseres i juni. Norske priser er ikke klare.