Her er BMW 5-serie Touring

Nå er endelig BMW 5-serie Touring avslørt. 

BMW 5-serie Touring får verdenspremiere på bilutstillingen i Genève om en drøy måned, men allerede nå har tyskerne sluppet de første bildene av nykommeren. Designmessig snakker vi om evolusjon snarere enn revolusjon, akkurat slik BMW-eierne vil ha det.  Bilen ligner på en forvokst 3-serie.- BMW 5-serie Touring har vært en svært populær modell i det europeiske markedet de siste 25 årene. I juni lanseres den 5. generasjonen, med en kombinasjon av erketypiske BMW-egenskaper og en rekke innovasjoner. Den nye stasjonsvognen tilbyr mer teknikk, bedre plass, lavere vekt og et luksuriøst og sportslig preg,sier Marius Tegneby,kommunikasjonsdirektør i BMW Group Norge.Bagasjerommet har økt til 570/1.700 liter.xDrive firehjulstrekk vil bli levert i to modeller fra dag en; 530d og 540i. Kort tid etter lansering utvides tilbudet av motoralternativer, også med xDrive firehjulsldrift.Sammenlignet med forrige generasjon er drivstofforbruket redusert med opptil 11 prosent. 

Priser og standardutstyr:
    BMW 520d Touring, 190 hk manuell: Fra kr. 532.000BMW 520d Touring, 190 hk automat: Fra kr. 547.000BMW 530d xDrive Touring, 265 hk automat: Fra kr. 713.000BMW 540i xDrive Touring, 340 hk automat: Fra kr. 817.500
*Eks. leveringskostnaderBlant det norske standardutstyret finner man blant annet LED-hovedlys, parkeringssensorer foran og bak, automatisk avblendbare speil (utvendig også innklappbare), sportsratt i skinn, lastesystem for baksetene (40:20:40 deling), ConnectedDrive online-tjenester, del-elektriske seter, alarm, luftfjæring på bakaksel og takrails.De første modellene kan bestilles allerede i dag, sier Tegneby.