Bertil Ericson/TT

Volvo XC40 og XC60 i 2017!

Volvo bekrefter at to store SUV-nyheter blir lansert i 2017.

Volvo bekreftet onsdag at XC40 og en ny generasjon XC60 kommer i 2017. Dermed får Volvo en helt ny modellrekke blant SUV-ene.Det er Volvo-sjef Håkan Samuelsson som bekrefter dette overfor Reuters. Begge bilene vil komme mot slutten av året.Kinesisk presse skriver at XC40 blir vist på Shanghai Motor Show i april. Da er spørmålet om XC60 er på plass på bilutstillingen i Genève om ca én måned. Vi har også sett spekulasjoner om at den vises i Frankfurt i september, men det tviler vi på, da Volvo vanligvis bare deltar på én europeisk messe, den i Sveits.Ifølge en av Hegnar.nos lesere oppgir Volvo-forhandlere at nye XC60 blir vist i Genève i uke 11 og at forhåndssalg starter deretter for levering august/september.- Det kan jeg ikke kommentere, sier Volvos informasjonsdirektør Rune Gutteberg Hansen til Hegnar.no