Exciting eye-catcher: The athleticism of the new Opel Insignia Sports Tourer is derived from the Monza Concept design study.

Peugeot kjøper Opel?

Et større biloppkjøp skal være på trappene, men bilmerkene selv vil ikke kommenterer ryktene.

Et stort oppkjøp i bilbransjen skal være på trappene, ifølge Bloomberg News. Nettstedet skriver at PSA Group, som står bak bilmerkene Peugeot og Citroën, vil holde en pressekonferanse mandag i Paris - sammen med General Motors, hvor PSA Group vil offentliggjøre oppkjøpet av Opel. Opel eies i dag av General Motors.Ifølge kilder Bloomberg har vært i kontakt med skal de to bilprodusentene ha blitt enige om en rammeavtale. Hvis den går igjennom, vil PSA Group bli den nest største bilprodusenten i Europa, etter Volkswagen.Hverken Opel eller PSA Group vil kommentere Bloombergs artikel.

Les også