- Prisene er veldig bra

En ny utgave av bestselgeren Mazda CX5 er snart klar for Norge. Nå er også prisene klare.

En ny utgave av Mazda storselger CX-5 nærmer seg. Etter planen skal de første bilene være på plass i Norge i juni.Produkt- og PR-sjef Petter Brinch hos Mazda har stor tro på bilen. Han slår fast at forrige generasjon var en enorm salgssuksess med over 15.000 solgte biler i Norge. De eksisterende kundene er fornøyd med bilen.Nå forventes det at mange av kundene vil bytte ut sin gamle CX-5 med en ny, i tillegg til at nye kunder vil innta salgslokaleneBilen er helt ny, men designmessig snakker vi om evolusjon snarere enn revolusjon. Mazda-en har blant annet fått en solid forbedring av sikkerhetssystemene, med for eksempel autobrems og adaptiv cruisekontroll som fungerer helt ned til null km/t. Vi merker oss også at Optimum-utgavene nå får head up-display rett i frontruten.Også resten av bilen har fått en solid oppgradering, ikke minst når der gjelder interiøret.(Artikkelen fortsetter under bildet)

Se vårt store bildegalleri fra Genève-messen her

Les også