Mercedes-AMG GT R har fått norsk pris!

Allerede i juni kommer årets kanskje råeste bilnyhet på norske veier.

Den norske prisen er klar for gateraceren som nylig satte rekord på Nürburgring, verdens mest krevende racerbane. Mercedes-AMG GT R er den absolutte toppmodellen fra Affalterbach og kan skilte med 585 hk, bakjulsstyring og aktiv aerodynamikk.«The beast of the green hell» vil koste fra 2.037.900 kroner og kan oppleves på norske veier allerede i juni, opplyser den norske importøren i en melding. - Aldri før har så mye motorsport-teknologi funnet veien til en serieprodusert bil. AMG GT R er rett og slett den raskeste gatelovlige bilen vi noen sinne har presentert for våre kunder, og mottakelsen har gått over all forventning. I 2016 kunne vi notere tidenes beste AMG-salg og vi ligger allerede godt an til nok et rekordår. AMG GT R blir aldri en volummodell, men teknologien som utvikles til en spydspiss som denne er en av grunnene til at AMG fortsetter å imponere med rundetider, salgstall og fornøyde kunder, sier Kjetil Myhre, direktør i Mercedes-Benz personbil.GateracerMercedes-AMG GT R har en front-midt-montert motor med transaksel for optimal vektbalanse, en twin-turbo V8-motor som yter enorme 585 hk, avansert understell, aktiv aerodynamikk og intelligent lettvektskonstruksjon. Sammen med alle andre synlige og usynlige komponenter legger disse grunnlaget for en helt spesiell dynamisk kjøreopplevelse for kompromissløse kunder.

Les også