+ mer

Her er helt nye Jaguar E-PACE

Jaguar viste torsdag frem sin første kompakt-SUV; E-PACE.Importøren fremhever bilens flotte design, smidigheten og de dynamiske kjøreegenskapene.Eksteriørdesignet er inspirert av sportsbilen F-TYPE og kjennetegnes av den særpregede Jaguargrillen, de muskuløse proporsjonene, korte overheng og kraftige skuldre.Jaguars sportsbil-DNA er også synlig via den flytende taklinjen og den særpregede grafikken på sidevinduene, hevder Jaguar.
Nick Dimbleby
- Etablerte designprinsipper fra Jaguar sikrer at E-PACE er lett gjenkjennelig som sportsbilen i sin klasse. Vår nye kompakte SUV kombinerer romslig interiør, konnektivitet og sikkerhet som forventesav familier med proporsjoner, rent design og ytelse som ikke vanligvis forbindes med en slik praktisk bil, sier Ian Callum, Director of Design.Den er første bilen fra Jaguar med Ingenium bensin- og dieselmotorer - fra den rene og responsvillige 150 hk diesel med CO2-utslipp på 124 g/km til den sportslige 300 hk bensin som akselererer fra 0-100 km/t på 6,4 sekunder.Høyt standardutstyrnivå er ifølge Jaguar en kjernekomponent i utvalget av E-PACE-modellene. Praktiske funksjoner som Touch Pro infotainmentsystem, LED hovedlys og ryggekamera kompletteres avavanserte førerassistansesystemer, inkludert Driver Condition Monitor og nødbremsing.
Motor