+ mer

Møller gjenopptar importen av SEAT

Det legges store planer for relanseringen av det spanske bilmerket i Norge. 

14 år etter at Harald A. Møller førte importen av SEAT tilbake til fabrikken, skal bilkonsernet igjen importere det Volkswagen-eide bilmerket. - En leken og ungdommelig merkevare som SEAT åpner for at man ikke behøver å forholde seg strengt til bransjens tradisjonelle forretningsmodeller, sier administrerende direktør for Harald A. Møller AS, Ulf Tore Hekneby i en kommentar.- Vi kommer til å gjøre ting på en helt ny måte. Det har skjedd mye spennende med SEAT siden sist vi stod for importen av merket. Produktporteføljen fremstår svært attraktiv for det norske markedet, merket og fabrikken har medvind og vi leker med alle de spennende mulighetene SEAT nå åpner for oss, legger han til. I forbindelse med relanseringen ansettes Tor Anton Bjørge som direktør for SEAT i Norge. Han kommer fra stillingen som markedssjef for Volkswagen i Harald A. Mølles AS, og vil starte i den nye jobben 1.august. Hekneby er veldig fornøyd med valget av ny direktør. - Tor Anton har alle forutsetninger for å gripe de spennende mulighetene som ligger i SEAT-merkevaren og ikke minst de endringene som skjer i bransjen vår. Derfor er jeg særdeles tilfreds med at han skal lede arbeidet med SEAT fremover, sier Møller-direktøren. - Vi har sammen med SEAT-konsernet laget et rammeverk for veien videre i Norge. Vi vil bruke tiden godt for å planlegge relanseringen av SEAT i Norge, og tilby nye attraktive modeller som SEAT Ibiza, Leon, Ateca og nye Arona i det norske markedet, sier den nye SEAT-sjefen i en kommentar.Mer informasjon om planene fremover kommer først i forbindelse med bilmessen i Frankfurt i september.- Vårt hovedfokus nå er å bygge opp en slagkraftig SEAT-organisasjon, som sammen skal legge opp løpet frem mot lansering. Inntil videre er det derfor ikke naturlig å dele mer konkret informasjon om planene vi jobber med, avslutter Hekneby.
Motor