+ mer
Bertil Ericson/TT

Volvo vil bare satse på elbiler og hybrider

Fra 2019 blir det slutt på rene bensin- og dieselbiler fra Volvo.

Alle nye modeller fra Volvo Cars fra 2019 og fremover vil ha en eller annen form for elektrifisering, enten rene elbiler, ladbare hybrider eller hybrider,Volvo-sjef Håkan Samuelsson sier at det betyr slutten for biler som bare drives med forbrenningsmotor.- Dette handler om kundene. Mennesker etterspør mer og mer elektrifiserte biler og vi vil møte våre kunders nåværende og fremtidige krav. Du kan nå velge hvilken elektrifisert Volvo du ønsker, sier han ifølge avisen.Det skal lanseres fem rene elbiler i perioden 2019-2021. Tre av disse vil være under Volvos varemerke og to fra Polestar.Den første elbilen, bygget på XC40, skal bygges i Kina, men selges globalt.
Motor