+ mer
Daimler AG - Global Communications Mercedes-Benz Cars

De norske prisene er klare: - Mer luksuriøs enn noen gang

Nå er nye Mercedes-Benz E-klasse Cabriolet klar for bestilling. 

Mercedes-Benz E-klasse Cabriolet er nå klar for bestilling, og den nye utgaven omtales som mer luksuriøs enn noen gang.- Mercedes-Benz opprettholder sin satsing på luksuriøse cabrioleter og med nye E-Klasse som base har vi store forventninger til salgstarten og mottakelsen i markedet, sier Kjetil Myhre, direktør i Mercedes-Benz Personbil.Bilen kommer ifølge Mercedes med et stofftak avledet fra S-Klasse Cabriolet som har en struktur bestående av flere lag isolason for å redusere støy og øke kupekomforten.Taket kan åpnes og lukkes på 20 sekunder i opptil 50 kilometer i timen.Blant de mange sikkerhetssystemene bilen leveres med, er det mest fremtredende veltebeskyttelsen som består av to bøyler som spretter opp dersom en velt er nært forestående.  Det blir mulig å velge mellom flere motoralternativer, og noen av versjonene leveres også med 4MATIC firehjulsdrift. Alle modellene leveres med 9G-TRONIC ni-trinns automatgirkasse.For E220d med 194 hestekrefter starter prisen på 645.000 kroner, E200 starter på 680.000 kroner og E300 begynner på 750.000 kroner.Verstingutgaven E400 4MATIC med 333 hestekrefter og som gjør 0 til 100 på 5,5 sekunder har en startpris på 960.000 kroner.

Les også:

Motor