+ mer

Her er nye Porsche Cayenne

Nye Porsche Cayenne er akkurat lansert.-  Nye Cayenne vil sette ny standard for kjøreopplevelse i klassen,  uttaler Morten Scheel, administrerende direktør i Porsche Norge. Her er de norske prisene. (Oppdatert 21:30)

For få minutter siden viste Porsche frem 3. generasjon av SUV-en Cayenne. En rekke motoralternativer blir tilgjengelige, inkludert en plug-in hybrid.Bilen har aldri lånt mer fra Porsches sportsbiler, er budskapet.Designet er skapere en tidligere. Den er mer Porsche og mer Cayenne.(Artikkelen fortsetter under bildet)
Den nye modellen vil våre på plass hos norske Porsche Centre i desember år, og kan allerede bestilles til følgende priser:
  • Cayenne: 1.219 000
  • Cayenne S 1.415 000
Avgiften på nye Cayenne er lavere enn utgående modell, som følge av redusert vekt og CO2-utslipp. Prisene er dermed også lavere på tross av at bilen har fått mer standardutstyr og høyere ytelse i den nylanserte modellen. - Nye Cayenne vil sette ny standard for kjøreopplevelse i klassen. Fokus har vært på å øke spennvidden mellom komfort og sportslighet, noe som blant annet er oppnådd gjennom nytt 3-kammers luftfjæring, PDCC og betydelig vektreduksjon. uttaler Morten Scheel, administrerende direktør i Porsche Norge.- «Vi har solgt bra av Cayenne de siste årene, og en ny modell vil selvsagt gi ytterligere fart i salget fremover. Vi får en del biler allerede i år, selv om mange nok vil vente på den ladbare hybriden som kommer neste år. slår Morten Scheel fast.
Utvalgte tekniske data:
  • Cayenne: 340 hk/ 450 Nm , 0-100 km/h på 5,9 sekunder (med Sport Chrono), et gjennomsnittsforbruk fra 0,90 l/10 km og CO2 – utslipp på 209–205 g/km
  • Cayenne S: 440 hk/ 550 Nm , 0-100 km/h på 4,9 sekunder (med Sport Chrono), et gjennomsnittsforbruk fra 0,92 l/10 km og CO2 – utslipp på 213–209 g/km
Motor