Kia: - Det har vært et vanvittig år for oss

Nyheter i fleng - og nå kommer flere av modellene med den etterlengtede ledningen.

2017 er og blir det store nyhetsåret for den koreanske bilprodusenten Kia. Tidligere på året kom nye utgaver av Rio (mars) og Picanto (mai), mens elbilsuksessen Soul fikk økt batterikapasitet og dermed lengre rekkevidde på våren (mai). I høst er det plug-in-modelene som står i fokus. Familiebilen Optima har kommet med kombinasjonen stasjonsvogn og ladbar hybrid.Nå kommer også den kompakte crossoveren Niro med ledning. Som om ikke dette er nok kommer også en annen kompakt-SUV, Stonic (oktober), samt den elgante Stinger-modellen senere på året (november).- Det har vært en vanvittig år for oss, sa Kia-sjef Irene Solstad på et pressearrangement tirsdag med henvisning til alle de nye modellene fra Kia.(Artikkelen fortsetter under bildet)

Ny plug in

Les også