Nye Nissan Leaf rett rundt hjørnet

Nissan Leaf lanseres om to uker. Nå er det sluppet mer informasjon og et nytt bilde av det som kan bli en bestselger i Norge.

Nye Nissan LEAF vil bli lansert 6 september, 2017 i Japan.«Fullspekkket med våre mest avanserte teknologier, vil den helt nye generasjonen LEAF overraske og imponere sansene dine samtidig som den hever standarden for elbiler», heter det i en melding fra Nissan.Som en 100 prosent fullelektrisk bil uten utslipp, er nye Nissan LEAF et ikon for Nissans Intelligent Mobility, og den byr på en lydløs og oppfriskende kjøreopplevelse, heter det.«Med Nissan Intelligent Mobility-teknologier er du tryggere med forbedret syn, som gjør deg bedre i stand til å oppfatte hva som foregår rundt bilen. Det oppgraderte premium-interiøret du kan tilpasse din personlige smak, byr også på mer komfort», heter det.Nissan etablerte seg som en pioneer innenfor elbilmarkedet ved lanseringen av LEAF, verdens første flermarkeds elbil. I dag er Nissan LEAF verdens mest solgte elbil med mer enn 280,000 solgte enheter på verdensbasis.Verdenslanseringen for den nye Nissan LEAF vil finne sted 6. september 2017 i Japan. Lanseringen vil bli sendt direkte på internett

Les også