Andreas Mikkelsen til Hyundai

Rallystjernen Andreas Mikkelsen går til Hyundai.

Andreas Mikkelsen (28) vil fra og med Rally Spania være en del av Hyundais VM-team for de tre siste rundene av årets verdensmesterskap. Han har med seg Anders Jæger-Synnevaag (28) som kartleser.Mikkelsen sin første start for Hyundai blir VM-runden i Spania 5. oktober, sammen med sine nye lagkamerater Thierry Neuville og Dani Sordo.Disse tre, pluss Hayden Paddon vil være under kontrakt med Hyundai Motorsport ut sesongen. Det vil bli bestemt hvem av dem som skal delta i de resterende to løpene i Wales og Australia i forkant av hvert av løpene.Ledelsen i Hyundai Motorsport opplyser at Mikkelsens inntreden i teamet skyldes at man ser på nye muligheter for å styrke Hyundai i årets fabrikkmesterskap, men også for å stå sterkere for neste sesong.

Les også