BMW M3 gjorde Porsche-eier stiv i blikket

Rå kjøremaskin som med Competition Pack blir enda råere.

Det har kanskje blitt nevnt til det kjedsommelige, men bortfallet av effektavgiften har gitt en vanvittig boost til salget av biler med store motorer i Norge. Det gjelder så i aller høyeste grad også for BMW, og spesielt deres M-utgaver.Marius Tegneby, pressesjef i BMW Norge kan fortelle at de sikter mot å selge mellom 150 og 200 BMW M og M-performance-biler i år.- Disse bilene har fått en Renaissance etter bortfallet av effektavgiften, sier han til Hegnar.no.En av bilene dette gjelder er BMW M3. Bare navnet lokker frem et litt fårete glis hos både bilentusiaster og andre med biinteresse som ikke engang trenger å være over snittet.

Stikkordet er karbon.
Egentlig er det ikke vits å bruke masse tid på å beskrive det heftige utseendet. Oppmerksomheten bilen tiltrekker seg, taler for seg selv.
Det går en bitteliten stund…
Aktiverer man imidlertid M2-knappen på rattet, er bilen klar for fart.
Les også: En kjøremaskin som lyser opp en kald høstdag
Les også: BMW avduker spydspissen: Historiens raskeste M5

Les også