Rolf Nachbar

Bobil til 7,2 millioner eller campingvogn med terrasse?

Det er nye tider innen bobiler og campingvogner.

Caravanmessen 2017 åpner torsdag i neste uke og slår allerede alle rekorder. Aldri før har bobil og campingvogn vært mer populært i Norge, fastslår arrangøren. Luksus-bobil til 7,2 millioner kroner, verdens største serieproduserte toetasjes campingvogn, alle nyheter for det norske markedet og en messearena som har fylt opp hver eneste kvadratmeter med bobiler, campingvogner og tilbehør. Dette er hva som venter de besøkende når Caravanmessen 2017 åpner torsdag klokken 10 i Lillestrøm.- Messen er fylt til randen og den siste uken har vi måttet si nei til utstillere. Årets messe blir tidenes største og beste, sier messegeneral Konrad Sel, som har 60 utstillere på listen. Forhandlere fra Alta til Lindesnes er på plass for å vise frem herlighetene. 2017 tegner å bli et historisk år i norsk caravansammenheng. Fersk registeringsstatistikk viser en økning på hele 20 prosent i salget av nye bobiler til og med 1. september. Salget av nye campingvogner har økt med 11 prosent.- Det er ingen tvil om at denne ferie- og fritidsformen er blitt utrolig populær, sier generalsekretær i Norges Caravanbransjeforbund, Geir Holm.(Artikkelen fortsetter under bildet)

Bobil til 7,2 mill. kroner
  • Aircondition med ulike soner
  • Sofaer i eksklusiv oksehud
  • Skipsgulv i edeltre
  • 40 tommers curved HD-TV
  • Romslig kjøkken med både oppvask- og vaskemaskin
  • Stort kjøleskap med fryser
  • Gedigen dobbeltseng med luksuriøse madrasser og egen TV
  • 12 meter lang og 2,5 meter bred
  • Utvidbar stue
  • Egen «garasje» for liten personbil
Rolf Nachbar
Nyhet fra Kabe

Les også