+ mer

Kia-hint om ny cee'd

Kia har sluppet flere bilder av sin nye konseptbil.

Kia Motors viser i dag nye bilder av sitt Proceed konsept som avdukes på Frankfurt International Motor Show 12. september. Bilen er designet på Kias europeiske designstudio, bare 500 meter unna messen, og gir et hint om hvordan neste generasjon cee’d vil kunne se ut.Konseptbilen viser en ny karosseritype for Kia. Den beholder det atletiske og sporty utseende fra dagens pro_cee’d, og kombinerer det med praktisk fleksibilitet. Konseptbilen er en modig visjon for et potensielt nytt medlem av den fremtidige cee’d familien.- Vi ønsket å skape en helt ny modell til cee’d familien. Proceed-konseptet viser hvordan DNA-et til pro_cee’d kan gjenskapes og revitaliseres for en ny generasjon av mer ytelsesorienterte førere, sier Gregory Guillaume, som er europeiske designsjef i Kia Motors.Hegnar.no vil være til stede i Frankfurt og gi leserne de siste nyhetene derfra.
Motor